De Denen noemen het hygge, wij gezelligheid. Maar er is meer om van te genieten: die typisch Scandinavische huizen in alle kleuren van de regenboog, de heuvels, weidsheid en dan die zandstranden waar jullie uren schelpen zoeken! Het eiland Funen noemen ze niet voor niets de tuin van Denemarken. Zo mooi, dat heb je in jaren niet gezien.

Op het eiland Funen, verbonden met het vaste land via een brug, vind je onze luxe en gezellig familiecamping Bøsøre Strand Feriepark. Gelegen in het zuiden van Funen, en helemaal fantastisch: direct aan het zandstrand. Maar dat is niet alles, want bij Bøsøre Strand Feriepark verblijven vooral geluksvogels.

Deze viersterrencamping is een paradijs voor kinderen, want jullie duiken er niet alleen in de zee, maar óók in het overdekte zwembad en buiten waterspeeltuin! En daar houdt de pret niet op, want ook de speeltuinen, minigolf, sportvelden en trampolines maken je blij. Terwijl de kinderen zich vermaken (en wij opletten), ga jij linksaf, de camping af, volgt de weg, weer links, en je bent beland bij een wonderschoon, eeuwenoud stukje natuur. Al een fossiel gespot?