Zandvoort. Scheveningen. Bloemendaal. Maurik. Bekende plaatsen in Nederland met een strand. Eh… Maurik? Klopt. Midden in Nederland, in de fruitregio van Nederland, de Betuwe, ligt een strand. En wát voor een strand.

Het Eiland van Maurik is een verrukkelijk vakantiegebied. Je hebt er van die gezellige zandstrandjes, maar op een eiland kun je natuurlijk nog veel meer doen. Op de camping zelf is van alles te doen en te beleven. En als je even iets anders wilt, ligt de Betuwe aan je voeten. Op de fiets over slingerende dijkjes richting dorpjes en stadjes: zo’n leuk stukje Nederland heb je nog nóóit gezien!

Heel bekend is het Eiland van Maurik niet. Gelukkig maar: daardoor is het hier nog lekker rustig. En dan te bedenken dat je er voor een heel veelzijdige vakantie welkom bent. Hou je van water? Dan kun je hier zwemmen, surfen, vissen en varen: het recreatiepark is helemaal omgeven door water! Op het park – vijf sterren – ontbreekt het je aan niets. Trek in een pannenkoek? Er is een eigen pannenkoekenhuis. Dagje minder zonnig? Dan gaan we met z’n allen naar de overdekte speeljungle ‘Eiland Avontura’. En sinds afgelopen zomer een overdek zwembad mét glijbaan! En dat allemaal in hartje Nederland, dus zonder lange reistijden.

Dit vinden onze EstiHelden zelf van hun zomerwerk: