Laatste update: 1 mei 2020 – 17.30 uur – Het zijn bijzondere tijden. De wereld om ons heen komt in rap tempo tot stilstand. Niemand weet hoe lang dit gaat duren. En dat terwijl de zomervakantie steeds dichterbij komt! Logisch dat je een hoop vragen hebt. In deze blog proberen we je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden! 

Ik heb mezelf aangemeld voor het voorseizoen, gaat dat nog wel door? 
Jouw gezondheid staat voorop! En om jou gezondheid en die van onze (kleine)gasten te waarborgen hebben wij besloten om het voorseizoen niet door te laten gaan.

En hoe zit dat met de zomerperiode? 
De zomer duurt nog even, dus we gaan er op dit moment gewoon vanuit dat jullie lekker (en vooral veilig 😉) aan de slag kunnen. Maar het is nu nog te vroeg om een goed oordeel over de situatie te kunnen geven. Alles kan veranderen! 

Kan ik mij nu wel aanmelden voor Zomerwerk? Of kan ik beter even wachten? 
Yes, je kan je gewoon aanmelden voor Zomerwerk! Dan ben je in ieder geval verzekerd van een plekje. Tegen die tijd kijken we of het veilig is om jou op pad te sturen. Mocht dit niet zo zijn? Dan gaat het feest uiteraard niet door. Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit (fingers crossed).  

Wat als mijn locatie niet veilig is, kan ik dan nog aan de slag op een andere locatie?  
Gezondheid staat op 1. Zowel jouw gezondheid als die van onze (kleine) Gasten. Stel dat jouw bestemming niet veilig is, dan word je locatie geannuleerd. Natuurlijk kijken we samen met jou of er nog andere opties zijn!  

Hoe verlopen de sollicitaties? 
Zoals Rutte al zei: social distance is nu hartstikke belangrijk. Vandaar dat alle sollicitaties via Skype verlopen. Heb jij al een afspraak gepland staan bij ons op kantoor? Dan bellen óf mailen we je zo snel mogelijk  om een Skype-afspraak in te plannen. Liever niet via Skype? Geef dat dan aan bij je aanmelding. Dan nemen we contact met je op  als het weer veilig is om elkaar face-to-face te zien. Houd er wel rekening mee dat de gewilde plekjes dan misschien al vergeven zijn!   

Hoe zit het met de trainingsweekenden? 
De trainingsweekenden staan ingepland in het weekend van 6/7 juni en op 13/14 juni. Deze teamweekenden zullen online plaatsvinden. Meer informatie hierover en de definitieve indeling van de weekenden ontvang je binnenkort met de uitnodiging.

Wij hopen dat we jouw vragen zo hebben beantwoord. Mocht je nog een vraag hebben die er niet bij staat? Dan kan je ons altijd even appen op: 06-22351550, bellen op: 024-3600104 (kies optie 2) of mailen naar: reisleiding@estivant.nl

En tot slot: stay safe!  

Groetjes,  

Mariëlle en Jolijn