Palmbomen, bloemen, de zon aan een strakblauwe hemel. Is het al tijd voor het ontbijt? De zwembaden liggen klaar voor dobberende eenhoorns, bommetjes en nog meer waterpret. Misschien lopen jullie daarna naar de pittoreske baai om de hoek. Snorkel op, kijk dat witte zand! Terwijl de ouders een strandbedje opzoeken, speel jij met de kinderen spelletjes op het strand. 

Een droom van een bestemming, zo mag je Ibiza wel noemen ja. Het is een feest om hier te zijn, in ons hotel Marble Stella Maris Ibiza om precies te zijn. Want je verblijft samen met twee andere collega’s in een 3-persoonskamer, op basis van all inclusive service, in het hotel. Dit wil je toch: 

Verder heeft het hotel een grote bloeiende tuin, schilderachtige baaien op loopafstand, zwembaden, restaurants, bars en je kunt er sporten. Terwijl jij met de kinderen de leukste activiteiten onderneemt, genieten de ouders in de Spaanse zon. Op je vrije dag heb jij de tijd om hetzelfde te doen. Toch even de voetjes van de vloer? Dat kan, want samen met de 15-plussers en je collega’s ga je een avondje stappen!