Wie gaat er mee naar America? De omgeving is er “amazing”. Ruimte, rust en een prachtige natuur. Je kan er eindeloos fietsen door de bossen en het heuvelachtige landschap. Naast de palmbomen dein je mee op de golven van het warme water. En daarna: tijd om de lunch te maken! Want ’s middags gaan we met de Gasten op safari om dieren te spotten. Voordat je nu denkt: klinkt heerlijk, maar de reis is zo lang. Pak nou maar gauw de koffers in, want we gaan naar Center Parcs Limburgse Peel. In America, in het Noord-Limburgse land.

Op vakantiepark Limburgse Peel vraag je jezelf af; ”Ben ik nu aan het werk? Of op vakantie?”. Die twee dingen voelen hier bijna hetzelfde. Je bevindt je in een prachtige omgeving en je onderneemt de leukste activiteiten. Én jij en je team verblijven in een comfortabele cottage! De perfecte locatie als je niet staat te springen om kamperen.

Neem je de kinderen mee op avontuur? Naar het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo met golfslagbad en buitenbad, de kinderboerderij… Of we gaan een potje adventure golf doen, speeltuinen ontdekken… En zo valt er nog veel meer te beleven. Voor je het weet, is de week voorbij en wil je nog maar één ding: nog niet naar huis, nog lange niet!