Als je de kabelbaan uitstapt, trek je je veters nog eens extra strak aan. ‘Daar is de eerste markering al. Kijk die bergtoppen! En hé, hoor je die koebellen?’ Even kijk je achterom, het dal in. Waar jullie gisteren nog op een opblaasband door een bergkloof zoefden. En ho wacht, even kijken: jullie staan op het dak van de wereld. ‘Kijk eens wat een uitzicht!’

Berg je maar: deze vakantie in Tirol haalt het sportiefste in jullie naar boven. Stoere wandeltochten, raften, parapenten en touwklauteren staan op het verlanglijstje. Maar ‘gewoon’ wandelen in de bergen (met speciale kinderroutes) kan natuurlijk ook. Om vervolgens helemaal bij te komen en te relaxen bij het gezellige Pension Busker. Gelegen in Niederau, een typisch Oostenrijks bergdorp op ruim 800 meter hoogte.

Bij Pension Busker geniet je van het goede Oostenrijkse leven: heerlijk eten (alle maaltijden zijn inbegrepen), een ligweide, kinderzwembad, spelletjesruimte en dat allemaal onder het genot van reusachtige bergpartijen op de achtergrond. Er is ook een bruin café, dus met dat bijtanken zit het ook wel goed.