Oostenrijk? Da’s toch dat land van die spectaculaire pistes en fantastische mogelijkheden om te boarden in de winter? Ja zeker, maar doe Oostenrijk nu niet tekort. Want wat zou je denken van een zómervakantie in het land van de Alpen?

Gezellig is het er zomer en winter, dus dat voordeel heb je alvast. Bovendien heb je er uitgebreide mogelijkheden om te sporten. Geen betere outdoorbestemming dan Oostenrijk. Bijna alles kan hier. Bandvaren door een diepe kloof, parapenten, raften terwijl de adrenaline door je lijf giert of ‘gewoon’ zo’n berg beklimmen. Ook rust en ruimte heeft Oostenrijk in overvloed. En wat dacht je van een excursie maken naar Innsbruck?

In de Oostenrijkse deelstaat Tirol, in het hart van het Wildschönau Hochtal, ligt het kleine plaatsje Niederau. Ons verblijf daar, Pension Busker, staat niet voor niets hoog genoteerd bij Nederlanders. Het team van Pension Busker organiseert al jaren goed verzorgde vakanties voor éénoudergezinnen. Medewerkers zetten zich 100 procent in om je vakantie tot een succes te maken, er zijn prima opvangmogelijkheden. Doordat Niederau in de schitterende Oostenrijkse bergen ligt kun je hier een perfecte vakantie beleven: de ideale combinatie van rust en sportiviteit. En weet je wat het mooiste is? Je hoeft geen boodschappen te doen of te koken. Je verblijft op basis van volpension!

Dit vinden onze EstiHelden zelf van hun zomerwerk: