Aangemeld! En dan?

  1. Zodra we je aanmelding via het formulier op deze website hebben ontvangen, krijg je van ons direct een e-mail met meer informatie. Daarin vragen we voor een aantal functies bijvoorbeeld om een motivatiebrief en CV waarin je jezelf nog beter aan ons kunt voorstellen.
  2. Als we net zo enthousiast worden van jouw aanmelding als jij van zomerwerk, bellen we je binnen 5 dagen om een selectiemoment af te spreken. Voor activiteitenbegeleiders, buitensportinstructeurs en vliegende keepers is dit selectiemoment een persoonlijk gesprek van 15 minuten op ons kantoor in Nijmegen of op een andere locatie. Locatie managers worden uitgenodigd voor een gesprek van ongeveer een uur op ons kantoor. Reisleiders singles worden uitgenodigd voor een gezamenlijke selectiemiddag.
  3. Hebben we een ‘klik’ tijdens het selectiemoment? Dan zien we elkaar op een trainingsweekend of het buitensportweekend in mei en/of 1 van de 2 weekenden in juni. De data voor deze trainingsweekenden staan hieronder. Een trainingsweekend is verplicht, dus zet ‘jouw’ datum alvast in je agenda. Welk weekend in juni voor jou geldt, is afhankelijk van de locatie waar je wordt ingedeeld. Vanzelfsprekend melden we je dat op tijd. Van tevoren vragen we je per mail trouwens ook nog om wat extra gegevens zoals je adres, bankgegevens etc.
  4. Als ook het trainingsweekend voor ons allebei een succes is, dan ga je aan de slag op een van onze mooie locaties! De planning maken we in de aanloop naar het trainingsweekend, vanzelfsprekend met jouw voorkeuren in ons achterhoofd.

Trainingsweekenden

  • Activiteitenbegeleider, stagiaires, vliegende keep – 15 en 16 juni of 22 tot 23 juni 2019
  • Buitensportinstructeur – 2 weekenden: 15 en 16 juni of 22 en 23 juni 2019 en nog een extra buitensportweekend in de Ardennen (datum volgt nog)
  • Locatie manager – 2 weekenden: vrijdag 24 mei tot zondag 26 mei 2019 én 14 tot 16 juni of 21 tot 23 juni 2019
  • Reisleider Singles – vrijdag 24 mei tot zondag 26 mei 2019