Denk je aan witte, schilderachtige dorpjes en een azuurblauwe zee? Dan denk je natuurlijk aan Griekenland! Denk je aan het allermooiste strand in Griekenland? Dan denk je aan Tsamadou Beach. En denk je aan de nieuwe zomerwerk bestemming? Dan denk je natuurlijk aan Samos!

Potverdriedubbeltjes wat is het hier mooi. De zon die hoog aan de blauwe hemel staat, de azuurblauwe baaien met kiezelstrandjes, het schilderachtige havenplaatsje Kokkari. Hetzelfde uitzicht als gisteren. Of het went? Nooit!

Maar naast als dat moois is het natuurlijk ook belangrijk dat er iets te beleven valt op dat eiland. En ook daar schiet Samos weer een schot in de roos, want naast luieren op het strand, zwemmen en snorkelen in de zee en chillen op de boot kan je er ook heel goed wijn proeven. En niet zomaar een wijn, nee.. echte Samos wijn. Samos staat namelijk bekend om de Muscat-wijn. Nu kan het natuurlijk dat je geen Muscat-wijn kent maar no problem, als je gaat Zomerwerken op Samos ga je er ongetwijfeld een nipje van nemen.