Wat voor soort mensen er met ons werken? De leukste, beste, liefste en actiefste natuurlijk! Dat klinkt misschien wat overdreven, maar we zijn wel trots op de zomerwerkers die overal in Europa de vakantie van onze gasten net wat leuker en onvergetelijker maken. Dus we zetten graag zo nu en dan iemand in het zonnetje met een paar vragen.

Deze keer stellen we je voor aan Dorith, activiteitenbegeleider in onder andere Lacanau OcΓ©an. Ze is afgestudeerd aan de PABO en combineert haar opleiding en liefde voor reizen niet alleen bij Estivant. Ze heeft namelijk ook Engelse les gegeven in Nepal en tijdens haar studie heeft ze een minor in Zuid Afrika gedaan. Buiten de schoolvakanties is Dorith tegenwoordig basisschool-leerkracht. En op de foto heeft ze een paarse pruik op..

Wat vind je van werken voor Estivant?
Een zomer met kinderen werken is heerlijk: kinderen zijn tijdens hun vakanties vrolijk en ik kan er mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt. Lekker een dagje gek doen met de kinderen en zorgen dat zij een top vakantie hebben. Dat geeft mij weer meer energie en zo word ik nog enthousiaster om er de week daarna een nog gavere week van te maken!

Wat is jouw favoriete Estivant bestemming?
Lacanau heeft de perfecte combinatie, echt van alles wat! Lekker luieren op het strand maar ook de mogelijkheid om wat actiever te worden en deel te nemen aan de surf en bodyboardlessen (en het paintballen :))! Daarnaast is Lacanau een gezellig stadje en liggen Bordeaux en Dune du Pyla dichtbij! Op de camping is een heerlijk groot zwembad waar je je uren kunt vermaken.

Actie bij het strand: klaar om te surfen!

Actie bij het strand: klaar om te surfen!

Wat is jouw favoriete activiteit?
Een spannend en actief spel waar kinderen helemaal in op kunnen gaan! Maar ook de BBQ-avond met de Funnight is altijd een erg gezellige afsluiting van de week πŸ™‚

Lacanau-BBQ

Gezellig: BBQ-avond met Funnight