Benieuwd naar hoe een dag in het leven eruit ziet als vliegende keep bij Estivant? Rosalie vertelt je er meer over: 

Jaaa! De wekker gaat! Ik moet zeggen in Nederland ben ik niet altijd even vrolijk in de ochtend, maar zodra je wakker wordt en beseft dat je vandaag weer de held mag zijn van de gasten van Estivant, dan sta je op met een lach! Even langs de supermarkt! Er staat vanmorgen een leuke kanotocht op de planning, daar is natuurlijk lekker eten voor nodig.. En het voordeel van deze functie is dat jij bepaalt wat er op het menu staat 😉. 

Eenmaal terug bij het teamkamp laad ik de boodschappen uit met de rest van het team die het ontbijtje al hebben klaargezet. Maar ik weet, dat er een kopje koffie klaarstaat bij één van de ouders. Ze had namelijk haar eigen espresso-apparaat meegenomen, fantastisch!!!

Oké team!! het is 10 voor 10! De Estifun gaat beginnen, we gaan straks vertrekken voor de kanotocht! De muziek gaat aan, ouders en kinderen verzamelen zich, komen een knuffeltje geven en komen met de verhalen die ze willen delen met ons. Een bijzonder moment altijd..

Zodra we het hebben over het vertrek naar het meer, maken we de indeling van het busje. Alle kids willen mee. IK WIL IN DE PARTYBUS JAJAJAJAJA. Ondertussen is het energielevel gestegen naar >100 (niet alleen bij de kinderen en bij mij, maar ook zeker bij de ouders). We gaan het verdelen jongens, we zorgen ervoor dat het gewoon past, zo niet? Rijden we graag een extra rondje!

We stappen het busje in, installeren ons even, alle gordels om? CHECK! Muziek aangesloten? CHECK CHECK CHECK! DE PARTYBUS KAN GAAN! Alle (gewenste) liedjes komen langs, van het Lacanau- nummer Springstof, tot aan de feesttent.. Welke liedjes waren ons favoriet ook alweer? Eenmaal bij aankomst is iedereen hyper, opgeladen en klaar voor de kanotocht. Als leiding ga je ook lekker mee in de kano en zorg je dat iedereen blij is, inclusief jezelf.

Ja jongens, dit noemen ze werken voor Estivant. Elk ritje wat gereden wordt, is een feest. Jij bent een echte zogenaamde Estiheld!

Bekijk hier de vakantiebestemming waar Rosalie is geweest (Lacanau)