Zomerwerk betekent werken voor Estivant. In de zomer. Lekker buiten op een mooie locatie leuke dingen doen met onze gasten. Zorgen dat alles voor elkaar komt en tegelijkertijd nog beter worden in je werk of hobby. In een leuk team samen een goede sfeer maken en onze gasten verrassen met net een beetje extra. En blij worden van de blije gezichten om je heen.

Voor wie is Zomerwerk?

Eigenlijk kan iedereen met een gastvrije, servicegerichte en flexibele instelling aan de slag voor Estivant. Vanzelfsprekend is het wel handig als je ervaring hebt met ‘dienstverlening in de recreatiebranche’ of als je een opleiding volgt die aansluit op de functie waar je graag mee aan de slag wilt. Maar het belangrijkste is enthousiasme. Zin in zomerwerk. Voor alle functies geldt dat je minimaal 18 jaar bent. Voor sommige functies hebben we nog wat extra eisen (een rijbewijs is bijvoorbeeld wel handig als je als chauffeur aan de slag wilt), die nemen we graag met je door als we je aanmelding ontvangen hebben.

Over Estivant
Estivant (het Franse woord voor ‘zomergast’) is – al zeggen we het zelf – een succesvolle reisorganisatie die al meer dan 15 jaar dé specialist is in eenoudervakanties. Onze vakanties draaien om ontspannen, verbinden en verrassen. Met nét een stapje meer mensen nog blijer maken.

Estivant snapt wat kinderen leuk vinden en vergeet daarnaast de ouders niet. Dus terwijl kinderen samen spelen, ontdekken en beleven in ons Estifun of Estiventure programma dat altijd bij de reis hoort, maken we het voor de ouder gemakkelijk om even te relaxen, sporten of shoppen. De teams op locatie spelen een hele grote rol in het iedereen naar de zin te maken. En met succes: afgelopen jaar kregen Estivant-teams gemiddeld een 8.1 van onze gasten!

Werk je voor Estivant, dan hoor je bij een groep van zo’n 350 super-enthousiaste mensen. Een aantal daarvan zorgt het hele jaar bij ons op kantoor in Nijmegen dat alles voor de gasten én de teams perfect geregeld is. Van het teamweekend vooraf, het vervoer van en naar de bestemming tot de uitvoering op toplocaties in Europa. Onze gasten vinden de teams bijzonder gastvrij, actief, enthousiast, behulpzaam en verantwoordelijk. Daar zijn we best trots op. En we doen voortdurend onze uiterste best om dat zo te houden. Omdat juist de details het verschil maken tussen een leuke vakantie en een topvakantie.

Wil je meer weten over de programma’s voor de gasten en de mensen die het hele jaar voor Estivant werken? Kijk dan vooral even op www.estivant.nl.

Functies
Locaties
Aangemeld! En dan?

Dit vinden onze EstiHelden zelf van hun zomerwerk: