Zomerwerk voor Estivant betekent: werken op een vakantiebestemming in Europa. Samen met een team van 5 tot 12 collega’s, maak jij de hele zomer gasten blij. Hoe? Door de hele dag leuke activiteiten te doen met de kids. Van kanoën en klimmen tot een dagje naar het zwemparadijs. Oke, vooruit: boodschappen doen, koken voor je collega’s en afwas doen hoort er ook bij. Maar één ding is zeker: dit is hét leukste zomerwerk!

 

 
 

Voor wie is Zomerwerk?
Vakantiewerk is eigenlijk voor iedereen met een gastvrije, servicegerichte en flexibele instelling. Natuurlijk is het wel handig als je ervaring hebt in de recreatiebranche of als je een opleiding volgt die aansluit op de functie die je graag wil vervullen. Maar enthousiasme is bij ons het allerbelangrijkste! We stomen je tenslotte nog klaar voor een zomer vol avontuur tijdens het trainingsweekend. Neem een kijkje bij onze vacatures!

Over Estivant
Estivant is al meer dan 22 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Onze vakanties draaien om ontspannen, verbinden en verrassen. Wij geloven dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. Onze teams op locatie spelen hierin een hele grote rol. En met succes: afgelopen jaar kregen onze toppers gemiddeld een 8.1 van onze Gasten!

Wil je meer weten over Estivant? Kijk dan even op www.estivant.nl.

Functies
Locaties
Aangemeld! En dan?
FAQ

[fbcomments title="Dit vinden onze EstiHelden zelf van hun zomerwerk:" titleclass="FBC-title" count="off"]