Zoek jij een leuke en uitdagende stage als activiteitenbegeleider in Nederland of in het buitenland? Wil jij stage lopen op een camping of hotel én ervoor zorgen dat onze gasten een fantastische vakantie beleven? Wil jij jezelf ontwikkelen maar ook een hele leuke en gezellige stage ervaring hebben? Dan ben je bij Estivant aan het juiste adres! Ook voor vrije studiepunten (ECTS) kan je bij ons terecht.

Tijdens jouw stage is je Locatiemanager jouw begeleider, samen plannen jullie evaluatiemomenten in en zorg je dat je jouw stage opdrachten kunt doen.

Stage periode
Wij zoeken stagiaires voor de periode van 6 juli t/m 1 september 2024. Afhankelijk van jouw stage en het aantal uren kan je de gehele zomer of een aantal weken worden ingepland. In Nederland kun je al stage lopen vanaf 2 weken en voor het buitenland geldt een minimum van 3 weken. Jouw stageperiode kun je aangeven in het sollicitatieformulier bij beschikbaarheid.

Komt jouw stage periode niet overeen met onze periode maar wil je wel graag bij Estivant stage lopen? Bel of mail gerust, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Aanmelden
Zin, tijd en super enthousiast? Vul dan hier het sollicitatieformulier in. Als we daar blij van worden, nodigen we je uit voor een gesprek. Nog vragen? Check hier de FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar Martine of Ferra (zomerwerk@estivant.nl), bel naar 024-3600104 (optie 2) óf WhatsApp ons.

Kijk dan op www.estivant.nl naar de actuele vacatures en mogelijkheden.

Estivant als erkend leerbedrijf
Estivant is een erkend leerbedrijf en werkt al jaren samen met stagiaires. Voor een stage bij Estivant kun je terecht vanuit verschillende opleidingen voor sport, toerisme, recreatie en zorg en welzijn.

Estivant Vakanties is een erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen:

Sport

  • Coördinator sportinstructie, training en coaching (25414) (Niveau 4)
  • Sport- en bewegingsleider (25415) (Niveau 3)

Toerisme en recreatie 

  • Leidinggevende leisure & hospitality (25351) (Niveau 4)
  • Leidinggevende travel & hospitality (25352) (Niveau 4)
  • Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (25353) (Niveau 3)
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality (25354) (Niveau 3)

Voedsel, natuur, leefomgeving

  • Opzichter/uitvoerder groene ruimte (25454) (Niveau 4)

Zorg en welzijn

  • Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (25484) (Niveau 4)
  • Pedagogisch medewerker kinderopvang (25486) (Niveau 3)