Ben jij ook benieuwd naar de ervaringen van Estivant locatiemanagers? Lees dan het verhaal van Marée (Rovinj, Kroatië) en Wilfred (Gibanel, Frankrijk). 

Het verhaal van Marée (26):
“Ieder jaar weer aftellen tot de zomer begint… Aftellen tot je samen met je team de allereerste gasten van het seizoen mag ontvangen. Locatiemanager zijn is zó onwijs genieten! Er samen met je team voor zorgen dat alle gasten blij zijn. Nét dat beetje extra geven waardoor iedereen de beste vakantie ooit heeft. Het zien van alle lachende gezichten, spelende kinderen, ontzorgde, tevreden ouders, de bijzondere band die je opbouwt met je gasten en je team, het lekker buiten zijn de hele dag, leuke activiteiten ondernemen en vooral alle dankbaarheid die je ervoor terug krijgt.”

En waarom Estivant?
“Estivant heeft een hele mooie visie en dit draag je samen met je team uit. Je hebt je eigen locatie waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en om je eigen draai te geven aan je locatie. Estivant is een werkgever die je aanmoedigt het beste uit jezelf en je team te halen. Een ervaring waar je zoveel leert over jezelf! Ben je enthousiast na het lezen van dit stukje!? Dan raad ik je aan om deze mooie kans met beiden handen aan te grijpen! Een zomer met Estivant is onbetaalbaar…”


Het verhaal van Wilfred (26):
“Ik ben bij Estivant terecht gekomen via een vriendin van mij die al voor Estivant werkte. Ze vroeg of ik tijd had om vier weken als vliegende keep aan de slag te gaan op de camping in Gibanel (Frankrijk). Zo gezegd, zo gedaan: ik heb mijn spullen gepakt en ben vertrokken. Geen idee wat mij te wachten stond. Best spannend, maar dat bleek nergens voor nodig. Ik werd met een warm onthaal ontvangen door het team. De vakantiesfeer (of moet ik zeggen werksfeer 😉) zat er goed in. Na vier weken was ik een hele ervaring én vriendengroep rijker. Eén ding wist is zeker: ik kom hier volgend jaar weer terug.”

En? Is dat gelukt?
“Absoluut! Weliswaar niet als vliegende keep, maar wél als locatiemanager. Ik had daardoor de eindverantwoordelijkheid over de locatie. Samen met mijn team moest ik ervoor zorgen dat het onze Gasten aan niks ontbrak. Samen runde we eigenlijk een 24/7 bedrijfje in het klein. We organiseerden leuke activiteiten en regelde de praktische zaken.

Elke week namen we afscheid van blije Gasten. Zo dankbaar voor de fantastische vakantie! Je kunt je wel voorstellen hoeveel voldoening dat geeft. Dus mocht je twijfelen, niet doen en ga ervoor. Je krijgt er een fantastische zomer, veel vrienden en tonnen aan (buitenland)ervaring voor terug!”

Ben jij ook zo enthousiast geworden na het lezen van de verhalen van Marée en Wilfred? Kijk dan naar de functieomschrijving van Locatiemanager of vul meteen het sollicitatieformulier in en wie weet zien wij jou in de zomer!