Liefhebbers noemen de Ardèche ook wel Frankrijk op zijn mooist. Zal vast komen door de combi van op en top zomers weer, een knallend groen landschap van bergen, kloven, bossen en wilde rivieren. Heel mooi allemaal, klopt, maar waarom wij nou zo dol zijn op die Ardèche, heeft vooral te maken met een bijzonder relaxed plekje: camping Medrose. Het is er een beetje zoals op Ibiza: hippie en happy. 

Ibiza is het eiland van de levensgenieter en dat is precies hoe jullie je op camping Medrose voelen. In bohemien sferen uiteraard. Zo borrel je er aan een wijnvat geschilderd in dierenprint en relaxen met je koppie in de zon doe je op regenboogstoelen of in een kleurig ligbed bij het zwembad.

Sowieso is chillen en relaxen hier een eitje. In de schaduw tussen de bomen hangen genoeg hangmatten of start de dag met een yogasessie. De twee zwembaden zijn het toneel voor vele bommetjes en andere waterpret. Om ’s avonds, onder het genot van een hapje, drankje, heldere sterren en livemuziek van geluk diep te zuchten. ‘Ik voel me helemaal hippy,’ zeg je lachend. En je kind? Die is ook, zoals een kind hoort te zijn, zo blij.