Voor een heerlijke strandvakantie hoef je niet ver weg naar Zuid-Europa. En zeker niet met een camping als De Duinhoeve. Van alle gemakken voorzien én ideaal gelegen tussen het gezellige Burgh-Haamstede en het brede Zeeuwse strand. Hét decor van die heerlijke meezinger van Bløf; “Hier aan de kust, de Zeeuwse kust.”

Kinderen doe je geen groter plezier dan met een strandvakantie. Zoveel zee en zand in de buurt, dat móet wel leuk worden. Het is hier niet alleen lekker zonnen op het strand of zandkastelen bouwen, maar je kunt hier ook blokarten, zwemmen, vliegeren of wind- en kitesurfen. Of ga een potje beachvolley spelen of maak een strandwandeling en pak daarna een terrasje. Vergeet niet; Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland, dus dat wordt genieten!

Burgh-Haamstede ligt aan de zuidzijde van Schouwen-Duiveland, vlakbij de brede stranden en niet heel ver van de befaamde Brouwersdam. Het eiland Schouwen-Duiveland betovert je met alle mooie vergezichten. Je kijkt je ogen uit, zo uitgestrekt als het Zeeuwse land eigenlijk is. En familiecamping De Duinhoeve ligt ook nog eens ideaal, tussen het dorp en het strand in. Je kunt dus volop van de rust en het strand genieten, maar je zit ook zó in de gezelligheid!