Vlak onder Barcelona, aan de Costa Dorada, ligt camping Els Prats pal aan het heerlijke zandstrand op je te wachten. Deze kleinschalige familiecamping met top voorzieningen belooft je de meest luxueuze strandvakantie in jaren. Je geniet hier van luxe sanitair met regendouches en een schitterend zwembad. En wist je dat we hier tenten hebben die op slechts 25 meter van het zandstrand staan? Neem je meetlint maar mee en kom maar nameten!

Inderdaad, dit zou zo maar eens de mooiste strandbestemming van Estivant kunnen zijn. Daar hebben we camping Els Prats wel op uitgekozen; de unieke ligging direct aan het strand. En omdat de camping zo kleinschalig is, grenst het gezellige Estivant veld direct aan het strand. Erg prettig als een van de kids zijn duikbril of handdoek in de tent heeft laten liggen.

Maar vergis je niet, want op deze geweldige camping is nog veel meer te doen dan aan het strand liggen. Zo is er een watersportschool, waar vandaan je met waterfietsen, surfplanken, zeilboten en een catamaran de Middellandse zee op kunt. Cambrils zelf is een heerlijk oud vissersdorp; zo’n leuk stukje Spanje zie je zelden!