Ga je zomerwerk in Italië doen, dan staan er een paar dingen vast: het weer is top, je gaat de lekkerste pasta’s en pizza’s proeven én pakt naast alle sportieve activiteiten ook een mooi stukje cultuur mee. Heerlijke gelato & cappuccino op iedere straathoek en prachtige stranden die gewoon vragen om een frisse duik voordat het programma begint… La dolce vita wacht op je!

  • Oostkant Gardameer – Verblijf je aan het Gardameer, dan zeg je: watersport. Je kunt hier heerlijk suppen, zwemmen en afkoelen. Bedenk de leukste waterspellen voor de kids en ga mee met de boot naar Sirmione!  
  • Castagneto Carducci – In de Toscaanse heuvels is van alles te doen: klimmen in het klimpark, spetteren in het Aquapark en met de kinderen spelen in de waterspeeltuin op de camping! Ook bezoek je het mooie Volterra én is het strand in de buurt.
  • Elba – Beleef het Italiaanse eilandleven. Hier kun je heerlijk snorkelen & kanoën op zee. Voor wat meer actie op het water, organiseer je samen met je team de watersportdag!