Ga je zomerwerk in Italië doen, dan staan er een paar dingen vast: het weer is top, je gaat de lekkerste pasta’s en pizza’s proeven én pakt naast alle sportieve activiteiten ook een mooi stukje cultuur mee. Heerlijke gelato & cappuccino op iedere straathoek en prachtige stranden die gewoon vragen om een frisse duik voordat het programma begint… La dolce vita wacht op je!

  • Cecina Mare Op camping Le Tamerici (bij een pijnbomenbos) heb je de zee op loopafstand en de toren van Pisa om de hoek.
  • Elba – Beleef het Italiaanse eilandleven. Hier kun je heerlijk snorkelen & kanoën op zee. Voor wat meer actie op het water, organiseer je samen met je team de watersportdag!
  • Gardameer – Verblijf je aan het Gardameer, dan zeg je: watersport. Je kunt hier heerlijk suppen, zwemmen en afkoelen. Bedenk de leukste waterspellen voor de kids en ga mee met de boot naar Sirmione!  
  • Iseomeer Het kleine zusje van Lago di Como en Lago di Garda. Iseo is net wat groener, rustiger én pittoresker. Én heel fotogeniek.