Josje is drie zomers voor ons op pad geweest als locatiemanager en deelt haar verhaal:

“Zomer 2014, 2017 en 2018 ben ik in Frankrijk en in Spanje aan de slag gegaan als Locatie Manager voor Estivant vakanties. Zomers om nooit meer te vergeten, wát een plezier heb ik gehad zeg! De leukste zomerwerk ervaring die stipt op nummer 1 staat, was de zomer in 2014 op Camping Le Gibanel in Frankrijk. Dit was mijn eerste seizoen! Spannend! Ik heb genoten van alle aspecten; van het organiseren, het werken met het team en het elke week UIT eten bij de lekkerste restaurantjes. Samen met de chauffeur heb ik alles voorbereid voordat de eerste gasten kwamen, het hele seizoen gedraaid en zelfs nog mee geholpen met afbouwen omdat het zo leuk was. Het was vooral zo’n mooi seizoen door de hoeveelheid TOPPERS in mijn team, die het onderling en samen met mij zo ontzettend leuk maakten. Het voelde haast aan als vakantie (maar hard werken deden we hoor!). Iedereen was gemotiveerd om elke week weer nét even dat stapje extra te zetten om de Gasten blij te maken. We bleven maar op nieuwe ideeën komen hoe we het nóg leuker konden maken voor onze kleine en grote Gasten en daarmee dus ook voor onszelf. Wat een mooie tijd was dat!

Op onze vrije dagen gingen we er vaak even op uit, soms met de bus, soms met de kano of de mountainbike. We hebben Franse stadjes bezocht, we zijn gaan parapenten (en heb daarmee een van mijn grootste angsten overwonnen!) en zelfs tot midden in de nacht onze teamdansjes op het dorpsplein gedaan samen met iedereen die we maar mee konden krijgen.

Het leukste aan het Locatie Manager zijn vond ik dat het zo veelzijdig is! Geen dag is hetzelfde en dat maakt het leuk. Het ene moment ben je bezig met het houden van geniale BBQ’s met thema’s als salsa, VIP, beach en circus en het andere moment ben je spelletjes aan het doen met de kids. Ik vond het geweldig dat ik samen met het team kon werken, bij kon dragen aan een stukje van hun ontwikkeling en zelfvertrouwen (sommige waren voor het eerst in het buitenland!). Of het nou ging om het werken met de gasten, de buschauffeurs, de campingeigenaren, externe partners en met de toppers op kantoor, je bent echt een spin in het web. Jij kan dus alles (nog) leuker maken en je best doen om alles zo goed mogelijk te regelen. En als dat lukt, is dat echt een geweldig gevoel!”