Er is een reden waarom Frankrijk al jarenlang dé populairste vakantiebestemming is onder Nederlanders… of eigenlijk wel meerdere! Heerlijke ontbijtjes met stokbrood en croissants, prachtige natuur (zowel aan de kust als in het groene binnenland!) én activiteiten die je in Nederland niet zo snel tegenkomt (canyoning, bijvoorbeeld). Ga je zomerwerk in Frankrijk doen, dan geniet jij met de groep mee van alles wat dit mooie land te bieden heeft! 

  • ArdècheJe mag hier aan de slag op een kleurrijke camping met een restaurantje in Ibiza-stijl! Bezoek kastelen, verken grotten en vaar met je kano onder de beroemde Pont d’Arc door.
  • GibanelIn het groene hart van Frankrijk kampeer je pal aan de rivier. Perfect voor een frisse ochtendduik! Je gaat kanoën, suppen en op expeditie naar de watervallen van Vierge.
  • Lacanau Océan Houd je van zon, zee & strand? Dan moet je echt naar Lacanau Océan! Naast golfsurfen ga je bodyboarden, paintballen én je mag je met de gasten uitleven op een opblaasbaar waterparcours!