Kom mee naar buiten allemaal! Want we hebben nu toch een gemütlich plekje gevonden. Aan rivier de Nahe ligt onze familiecamping Nahemühle, omgeven door heuvels met wijnranken. De ideale plek voor een buitenvakantie waar je grote en kleine avonturen beleeft. Duik het Hunsrück-gebergte in of doe mee aan een heuse bivak (je kind dan, jij hebt even tijd voor jezelf). Ga paardrijden, mountainbiken, pootjebaden bij de rivier of iets verderop kajakken. Wat je ook kiest, schuif in ieder geval een keer ’s avonds aan bij de campingbistro voor een huisgemaakt diner én wijn van de streek. 

Op 4,5 uur rijden van Utrecht sta je midden in de zonnige wijnstreek de Nahe. Tussen de wijnranken en rivier de Nahe vind je onze familiecamping Nahemühle. Een echte boerencamping, maar dan zonder boerderij en mét Duitse gemütlichkeit. Die gemütlichkeit is trouwens ook op ons eigen veldje te vinden, want we hebben een gezellig Estivant-(wijn)terras gemaakt.

Maar, wijn is niet het enige waar deze regio bekend om staat. Op steenworp afstand ligt het populaire Hunsrück-gebergte waar je kunt hiken, mountainbiken en klimmen. Ook de camping is een grote speeltuin; ruimte en sportvelden genoeg! Verkoelen kan bij de rivier of iets verderop bij het buitenzwembad (met glijbanen).