Leuk zomerwerk is dichterbij dan je denkt; In Nederland hebben we meer dan genoeg toffe plekken voor een zomer vol actie! Wil jij een nieuw deel van ons land ontdekken? Zomerwerk in Nederland doen heeft zo zijn voordelen: je kletst gewoon Nederlands met de campingbaas, hoeft je favoriete broodbeleg niet te missen en het kost je niet al teveel tijd om op je bestemming aan te komen! (maar je bent er wél even helemaal uit) 

  • AmelandErvaar het eilandleven én een stukje Nederland dat net even anders dan anders is. Je ontdekt de mooiste strand- en duingebieden en gaat samen met de groep mee het wad op (met een gids).
  • Burgh-HaamstedeFan van zee & strand? Aan de Zeeuwse kust kom je aan je trekken. Met de gasten leer je golfsurfen, suppen en blokarten. Kustplaatsjes Renesse en Zierikzee liggen om de hoek!
  • SneekWatersport staat centraal op deze bestemming in Friesland. Je kampeert aan het Sneekermeer en gaat waterskiën, zeilen en suppen. Een mooie kans om de Friese wateren te verkennen.
  • Kuierpad In de Drentse Hooglanden verblijf je op een topcamping mét klimpark en wildwaterbaan. Je bezoekt hunebedden en gaat samen mountainbiken in het natuurgebied!
  • De Leistert Op deze camping in het Limburgse heuvellandschap heb je echt alle ruimte. Je duikt zo het zwemmeer in en klimmen kan hier ook! Neem de gasten mee naar het strand bij Fun Beach (ja echt, in Limburg!) en themapark Mind Mystery.