Leuk zomerwerk is dichterbij dan je denkt; In Nederland hebben we meer dan genoeg toffe plekken voor een zomer vol actie! Wil jij een nieuw deel van ons land ontdekken? Zomerwerk in Nederland doen heeft zo zijn voordelen: je kletst gewoon Nederlands met de campingbaas, hoeft je favoriete broodbeleg niet te missen en het kost je niet al teveel tijd om op je bestemming aan te komen (maar je bent er wél even helemaal uit)!

  • AmelandErvaar het eilandleven én een stukje Nederland dat net even anders dan anders is. Je ontdekt de mooiste strand- en duingebieden en gaat samen met de groep mee het wad op (met een gids).
  • Burgh-HaamstedeFan van zee & strand? Aan de Zeeuwse kust kom je aan je trekken. Met de gasten leer je golfsurfen, suppen en blokarten. Kustplaatsjes Renesse en Zierikzee liggen om de hoek!
  • Kuierpad In de Drentse Hooglanden verblijf je op een topcamping mét klimpark en wildwaterbaan. Je bezoekt hunebedden en gaat samen mountainbiken in het natuurgebied!
  • Valkenburg Zoveel te doen in bourgondisch Limburg! Op onze bosrijke camping bedenk je met gemak de allerleukste spellen én er wacht ook nog avontuur in de grotten verderop.